ارقام‌ شناسی در میوه ها، روش بررسی (تمایز، یکنواختی و ثبات)

  • موضوع: تنوع میوه‌ها، تنوع گیاهان
  • نویسنده: علی اکبر مظفری
  • ناشر: دانشگاه کردستان
  • شابک: 3-00-2797-964
  • تعداد صفحات: 528
  • نوبت چاپ: اول
  • تاریخ انتشار: 1385
  • نوع جلد: مصور (رنگی)

دانلود صفحات ابتدایی کتاب

somdn_product_page
شناسه محصول: ٩٦٤ دسته:

درباره نویسنده

علی اکبر مظفری

نویسنده کتاب حاضر کوشیده است به جمع‌آوری و تألیف آخرین اطلاعات مربوط به ارقام‌ شناسی میوه‌ مطابق با آخرین استانداردهای جهانی از منابع مختلف از جمله روسی و انگلیسی بپردازد. داده‌های موردبررسی به شیوه‌ای حتی‌الامکان یکنواخت برای تمامی گونه‌های مندرج در این اثر نگاشته شده‌اند. در ایران برخی فن اصلاح را فقط مرتبط با اصلاح نباتات زراعی می‌دانند و بس، در حالی که علم اصلاح نبات یعنی اصلاح کلیه گیاهان، اعم از باغی، زراعی، جنگلی، مرتعی و دارویی. در خیلی از کشورها این علم مفهوم و راه واقعی خود را پیدا کرده است. در ایران بجز تحقیقات پراکنده کارهای اصلاحی چندانی در زمینه گیاهان باغی انجام نگرفته. انگیزه تالیف این اثر ، نبود اطلاعات کافی و منسجم برای شناخت ارقام در برنامه‌های تحقیقاتی و اصلاحی دانشجویان و محققانی بود که در زمینه شناسایی ارقام فعالیت می‌نمایند بود؛ در ایران منابع و اطلاعات استاندارد لازک برای شناخت ارقام یا وجود ندارد یا و یا ناقص و پراکنده می‌باشد به گونه‌ای که محققین کشورمان بتوانند از آن استفاده کنند.