کتاب زیست شناسی و فن آوری پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه ها برای هر شخصی که با انبارداری میوه های تازه در ارتباط باشد مفید خواهد بود. این کتاب جنبه های فیزیولوژی و فن آوری میوه ها را یکجا ارائه مینماید و یک نمای کلی از فن آوری های پس از برداشت مختلف در طول انبارداری میوه ها نشان میدهد. مدرسین، دانشجویان، پژوهشگران و همچنین متولیان صنعت میوه میتوانند درباره اصول علمی مرتبط با فرآیند رسیدن میوه ها و نیز فن آوری های اساسی حفظ کیفیت میوه ها در زمان انبارداری پس از برداشت مطالعه کنند. در این زمینه، این کتاب یک نمای جامع از این موضوع ارائه مینماید که از یک زمینه قوی در دانش پایه ای و کاربردهای فن آوری و علمی برخورددار است.
زیست شناسی و فن آوری پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه ها
- موضوع: کشاورزی، انبارداری
- نویسندگان: دانیل والرو، ماریا سرانو
- مترجمان: دکتر محمود کوشش صبا، دکتر اصغر رمضانیان
- ناشر: دانشگاه کردستان
- شابک: 978-964-2797-68-4
- تعداد صفحات: 306
- نوبت چاپ: سوم
- تاریخ انتشار: 1394
- نوع جلد: مصور
- قطع: وزیری
1,000,000 ریال
در انبار موجود نمی باشد